ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 25ης Ιουλίου του έτους 2018 του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική.

*************

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων συνήλθε εκτάκτως σήμερα 25 Ιουλίου 2018 προκειμένου να λάβει αποφάσεις σχετικά με τα τραγικά γεγονότα που έπληξαν περιοχές της Αττικής και την υποστήριξη και ενίσχυση των θυμάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των συνανθρώπων που έχασαν με τόσο τραγικό και άδικο τρόπο τη ζωή τους στις πληγείσες περιοχές της Αττικής, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή του σε όλους τους πληγέντες.

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πληγέντες και προς το σκοπό της όσο το δυνατόν ουσιαστικότερης στήριξής τους, είμαστε σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να συνεισφέρουμε ακριβώς ό,τι μας υποδείξουν και υφίσταται άμεση ανάγκη.

Τέλος, ενημερώνουμε τους συναδέλφους, ότι έχει ανοιχτεί από το Δ.Σ.Α. υπέρ των πυροπλήκτων ειδικός τραπεζικός λογαριασμός στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΙΒΑΝ : GR39 0172 0110 0050 1103 3422 571, μέσω του οποίου θα μπορούν οι συνάδελφοι, τόσο των Αθηνών όσο και των Περιφερειακών Συλλόγων να συνδράμουν οικονομικά τους πυρόπληκτους. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν με ευθύνη του Δ.Σ.Α. προς ενίσχυση των πυροπλήκτων στην κατεύθυνση που θα υποδείξουν οι αρμόδιοι φορείς.

Facebook0Twitter0LinkedIn0Google+0Email