ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ενημερωτική Εκδήλωση για τη Διαμεσολάβηση

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης* «ΛΥΣΗ», έχει την τιμή να σας προσκαλέσει, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μ.μ, στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει, στο πλαίσιο της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».
Η παρουσίαση του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών και η ενημέρωση του θεσμού της διαμεσολάβησης είναι από τα βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων της έκθεσης, κτίριο Φραγκίστα, (4οχιλιόμετρο Άργους – Ναυπλίου).

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως  κ. Δημήτριος Κωστόγιαννης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.

Στην εκδήλωση ομιλητές – εισηγητές είναι:
1.  Λάμπρος Κοτσίρης, Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, Πρόεδρος της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

2. Δημήτριος Μάντζος, Δικηγόρος- Διαμεσολαβητής ΥΠΔΝ-Μέλος Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών ΥΔΔΑΔ

3. Βασιλική Παπαδημητρίου, Δικηγόρος LLM., Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Μέλος των Διαμεσολαβητών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ΕΒΕΑ. Μέλος του Μητρώου Συντονιστών της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).

ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ –ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ
«ΛΥΣΗ»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

* Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με την επωνυμία «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ.» και το διακριτικό τίτλο «ΛΥΣΗ» ιδρυτές της οποίας είναι το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης.

Facebook0Twitter0LinkedIn0Google+0Email