ΕΠΕΙΓΟΝ – Φάκελοι Σχετικών Δικαστικών Αποφάσεων

Συνάδελφοι επειδή η κατάσταση με τα σχετικά εχει φθάσει στο  απροχώρητο, έχουμε οργανώσει τις εξής κινήσεις :
1.- Με συνεργείο ασκουμένων και μελών της επιτροπης εποπτειας της ασκησης (α.14 κώδικα δικηγόρων) μεταφέραμε όλα τα σχετικά του Πρωτοδικείου εως και το 2017 στον σύλλογο.
2.- Από Σήμερα ξεκινάει η αλφαβητική ΚΑΤ όνομα δικηγόρου ταξινόμηση των φακέλων αυτών
3.- Αν χρριαζεστε σχετικά από αυτά παρακαλούμε μην αλλάζετε τη σειρά των φακέλων και αναλάβετε όσα τυχόν σχετικά βρείτε και αφορούν εσάς ή δικηγόρους του γραφείου σας .
4.- Παρακαλούμε να Προβείτε σε άμεση παραλαβή των σχετικών των αποφάσεων 2018 του Πρωτοδικείου. Προσπαθήστε να αναλάβετε τους φακέλους των σχετικών σας από το Ειρηνοδικειο και το Εφετειο γιατί την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει κι εκεί μεταφορά και ταξινόμηση.
5.- Η παραλαβή των σχετικών είναι υπόθεση των δικηγόρων. Εμεις οι δικηγόροι Ευθυνομαστε για την απαράδεκτη κατάσταση στους διαδρόμους ειρηνοδικείου και Πρωτοδικείου και για την απώλεια χρόνου προς ανεύρεση.
6.- Προς αποφυγή τέτοιων καταστάσεων στο μέλλον θα ζητήσουμε από τους προϊσταμενους των δικαστηρίων να χορηγειται αντίγραφο της απόφασης μόνο αν ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ παραλαμβάνει ταυτόχρονα και τα σχετικά του,  δυσκολεύοντας έτσι εμάς τους ίδιους.
7.- Κατα τη διάρκεια της ταξινόμησης παρακαλούμε για την κατανόηση σας και την κόσμια συμπεριφορά απέναντι στους συναδέλφους ασκούμενους και μη που μας βοηθούν.
Ζητούμε τη συνεργασία σας.
Εκ του ΔΣ

Facebook0Twitter0LinkedIn0Google+0Email