Ανακοινώσεις

Αίτηση του Δήμου Ιωαννιτών ενώπιον του Μον. Εφετείου Ιωαννίνων για τον καθορισμό προσωρινής τιμής μονάδος για το έργο «Ολοκλήρωση Μεγάλου Δακτυλίου Πόλης Ιωαννίνων (Κόμβος Πανηπειρωτικού Σταδίου – Κόμβος Βογιάνου)"

20 Σεπτεμβρίου 2021 Αίτηση του Δήμου Ιωαννιτών ενώπιον του Μον. Εφετείου Ιωαννίνων για τον καθορισμό προσωρινής τιμής μονάδος για το έργο «Ολοκλήρωση Μεγάλου Δακτυλίου Πόλης Ιωαννίνων (Κόμβος Πανηπειρωτικού Σταδίου – Κόμβος Βογιάνου)"

Επισυνάπτεται η υπ' αριθμ. πρωτ. 93213/14.9.20201 αίτηση με την οποία ο Δήμος Ιωαννιτών γνωστοποιεί στον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων και ζητεί την ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων προς πληροφόρηση των μελών του, της από 7.9.2021 (με αριθμ. πρ. κατ. 284/2021) αίτησης του Δήμου Ιωαννιτών ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Ιωαννίνων για τον προσωρινό καθορισμό τιμής μονάδος με την ειδική διαδικασία απαλλοτριώσεων για το έργο «Ολοκλήρωση Μεγάλου Δακτυλίου Πόλης Ιωαννίνων (Κόμβος Πανηπειρωτικού Σταδίου – Κόμβος Βογιάνου)».

Μπορείτε να διαβάσετε το δικόγραφο σε ανάρτηση στο ΠΕΔΙΟ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ με τους κωδικούς πρόσβασης επιλέγοντας ακολούθως ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, μπορείτε να βρείτε αναρτημένο το δικόγραφο της αίτησης, για να ενημερώσετε τυχόν εντολείς σας ή ενδιαφερόμενους. Έχει προσδιοριστεί για συζήτηση στη δικάσιμο της 2.3.2022 ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Ιωαννίνων.      

Συνημμένα αρχεία:
Γνωστοποίηση αίτησης προσωρινής τιμής μονάδος Γνωστοποίηση αίτησης προσωρινής τιμής μονάδος Μέγεθος αρχείου: 115 KB