Ανακοινώσεις Λ.Ε.Δ.Ε.

7.7.2021 Ενημέρωση στα γραφεία του ΔΣΙ για ζητήματα Λ.Ε.Δ.Ε.

06 Ιουλίου 2021 7.7.2021 Ενημέρωση στα γραφεία του ΔΣΙ για ζητήματα Λ.Ε.Δ.Ε.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για τις οφειλές του στο ΛΕΔΕ, ύστερα από την παραλαβή ενημερωτικού σημειώματος που απεστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον τρόπο που διαπιστώνεται η οφειλή και η συγκέντρωση του πόρου από τα γραμμάτια, το ποσό της ετήσιας εισφοράς, τον τρόπο επιδότησης της εισφοράς μέσω των εισφορών των μελών του ΔΣΙ, καθώς και τα είδη των ενισχύσεων που χορηγεί το ΛΕΔΕ στα μέλη, μπορεί να προσέλθει στο γραφείο του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων στις 7 Ιουλίου 2021, ημέρα Τετάρτη, μετά τις 11:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη ωραρίου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση θα ήταν χρήσιμο το κάθε μέλος να έχει μαζί του τους κωδικούς του στο PORTAL της Ολομέλειας.   

Ο ΛΕΔΕ, όπως ήδη γνωρίζετε, από το 2019 παρέχει κάθε χρόνο δωρεάν σε κάθε μέλος του ασφάλιση κάλυψης Επαγγελματικής Ευθύνης της Ασφαλιστικής Εταιρίας GENERALI HELLAS Α.Α.Ε. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ενημερωθεί και για την δωρεάν αυτή παροχή, τη σύμβαση της ασφάλισης και να υπογράψει τις επισυναπτόμενες δηλώσεις α. αποδοχής της ασφαλιστικής κάλυψης επαγγελματικής ευθύνης, β. τη δήλωση συγκατάθεσης επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων για τον σκοπό της εγγραφής του στον ΛΕΔΕ και για την εκπλήρωση των σκοπών του και γ. τη δήλωση ορισμού ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ των ενισχύσεων του Λ.Ε.Δ.Ε. που αφορούν το μέλος.

Σε κάθε περίπτωση όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ενημερωθεί από τον ανανεωμένο και σύγχρονο ιστότοπο του ΛΕΔΕ www.lede.gr .

Ιωάννινα, 6 Ιουλίου 2021

Η Πρόεδρος του ΔΣΙ &

Ταμίας ΔΣ ΛΕΔΕ

 

Μαρία Κυρ. Νάκα

Συνημμένα αρχεία:
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ GENERALI ΛΕΔΕ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ GENERALI ΛΕΔΕ Μέγεθος αρχείου: 47 KB
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Μέγεθος αρχείου: 36 KB
ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΕΔΕ ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΕΔΕ Μέγεθος αρχείου: 77 KB