Προκηρύξεις Θέσεων - Προγράμματα

Προκήρυξη μιας (1) θέσης Δικηγόρου με έμμισθη εντολή στην Υπηρεσία Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Υ.Γ.Ε.ΜΗ.) του Επιμελητηρίου Πιερίας.

11 Νοεμβρίου 2020 Προκήρυξη μιας (1) θέσης Δικηγόρου με έμμισθη εντολή στην Υπηρεσία Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Υ.Γ.Ε.ΜΗ.) του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Το Επιμελητήριο Πιερίας

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Μία (1) θέση επιστημονικού συνεργάτη-δικηγόρου, πλήρους απασχόλησης στο Επιμελητήριο Πιερίας, στην Υπηρεσία Γενικού Εμπορικού Μητρώου, με σχέση έμμισθης εντολής, με πάγια μηνιαία αντιμισθία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρ.43 του ν.4194/2013. Οι αποδοχές του δικηγόρου που θα προσληφθεί καθορίζονται από τις διατάξεις της παρ.1 του άρ.9 του ν.4354/2015. Αυτός θα ασφαλίζεται στον οικείο ασφαλιστικό του φορέα, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Υποχρεούται επίσης να παρέχει τις υπηρεσίες του στο οικείο κατάστημα του Επιμελητηρίου στην Υπηρεσία Γενικού Εμπορικού Μητρώου, κατά τον χρόνο της λειτουργίας αυτού, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε υπηρεσιακές του ανάγκες.

Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: Το αντικείμενο της απασχόλησης του δικηγόρου που πρόκειται να προσληφθεί θα είναι η συνεργασία και η στήριξη της Υπηρεσίας Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Υ.Γ.Ε.ΜΗ.) του Επιμελητηρίου, κατά την άσκηση του προληπτικού ελέγχου νομιμότητας των αιτήσεων εγγραφής, μεταβολής, διαγραφής καθώς και κάθε άλλης καταχώρησης στο Γ.Ε.ΜΗ.

 

Συνημμένα αρχεία:
Γνωστοποίηση προκήρυξης στην Ολομέλεια 11.11.2020 Γνωστοποίηση προκήρυξης στην Ολομέλεια 11.11.2020 Μέγεθος αρχείου: 716 KB
Προκήρυξη 1 θέση δικηγόρου στην ΥΓΕΜΗ Επιμελητήριο Πιερίας Προκήρυξη 1 θέση δικηγόρου στην ΥΓΕΜΗ Επιμελητήριο Πιερίας Μέγεθος αρχείου: 217 KB