Συνέδρια - Εκδηλώσεις - Απόψεις

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος: Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Νομικό/Διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ: "MSc in Energy Law, Business, Regulation and Policy" (Δίκαιο της Ενέργειας, Επιχειρήσεις, Ρυθμιστική & Ενεργειακή Πολιτική)

20 Σεπτεμβρίου 2021 Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος: Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Νομικό/Διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ: "MSc in Energy Law, Business, Regulation and Policy"   (Δίκαιο της Ενέργειας, Επιχειρήσεις, Ρυθμιστική & Ενεργειακή Πολιτική)
 

Ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ενέργεια με τίτλο "MSc in Energy law, Business, Regulation and Policy" (Δίκαιο της Ενέργειας, Επιχειρήσεις, Ρυθμιστική και Ενεργειακή Πολιτική") του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος/Πανεπιστημιακό Κέντρο Διεθνών Σπουδών/Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, δημόσιο Α.Ε.Ι. που προσφέρει αγγλόφωνα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, ανακοινώνει και φέτος ότι συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις για το ως άνω Μεταπτυχιακό του Πρόγραμμα (ακαδημ. ετ. 2021-2022), το οποίο διεξάγεται μόνο τα Σαββατοκύριακα (executive mode) και απευθύνεται και σε επαγγελματίες (καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 01.10.2021).

Το εν λόγω πρόγραμμα του Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδος είναι εγκεκριμένο από το υπουργείο Παιδείας και έχει διάρκεια ένα ή δύο χρόνια, καθώς υπάρχει πρόγραμμα σπουδών full time και part time αντίστοιχα.

Παρέχει χρήσιμα εφόδια στην επαγγελματική ζωή των υποψηφίων και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της αγοράς, καθώς διαθέτει καταξιωμένους καθηγητές και διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς από την αγορά που συνεργάζονται με ενθουσιασμό για την μετάδοση ωφέλιμης και εξειδικευμένης γνώσης με πρακτικό αντίκρισμα.

Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (https://www.ihu.gr/ucips/postgraduate-programmes/energylaw) και στα τηλέφωνα 2310 807565/564/521 ή στέλνοντας email στο admissions@ihu.edu.gr.