Συνέδρια - Εκδηλώσεις - Απόψεις

Το 7ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) θα διεξαχθεί εντός του 2020 ηλεκτρονικά , χωρίς φυσική παρουσία

14 Μαΐου 2020 Το 7ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) θα διεξαχθεί εντός του 2020  ηλεκτρονικά , χωρίς φυσική παρουσία
Το 7ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ), λόγω των υγειονομικών συνθηκών, δεν θα διεξαχθεί (εξαιρετικά για φέτος μόνο) με φυσική παρουσία των Συνέδρων. Δηλαδή ακυρώνεται οριστικά η διεξαγωγή του Συνεδρίου στα Ιωάννιννα με φυσική παρουσία που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για 15 και 16 Μαίου 2020 και τον Μάρτιο είχε αναπρογραμματιστεί για αργότερα.Οι Σύνεδροι μεριμνούν μόνοι τους για την ακύρωση των εισιτηρίων τους και των κρατήσεων διαμονής τους. 
 
Το  7ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) θα διεξαχθεί όμως εντος του 2020  ηλεκτρονικά και χωρίς την συνεργασία με Δικηγορικό Σύλλογο. Μέχρι αρχές Ιουνίου  θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Ηλεκτρονικού Συνεδρίου της Ένωσης Δημοσιολόγων που θα είναι προσβάσιμο δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο.
 
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) Βασίλης Γ. Τζέμος και η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων (ΔΣΙ) Μαρία Νάκα συμφώνησαν, έχοντας συναίσθηση των έκτακτων συνθηκών και για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων,  να ακυρωθεί οριστικά η διοργάνωση του 7ου Συνεδρίου στα Ιωάννινα για το 2020 και να διοργανώσουν μαζί ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων (ΔΣΙ) και η Ένωση Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) το 8ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) στα Ιωάννινα την άνοιξη του 2021, εφόσον βέβαια και τότε οι συνθήκες το επιτρέπουν.
 
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
 
Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής του 7ου Ετήσιου Συνεδρίου της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ)