Συνέδρια - Εκδηλώσεις - Απόψεις

Διεθνής Επιστημονική Ημερίδα: «Η δικαστική ανεξαρτησία ως επιταγή του Κράτους Δικαίου και σκληρός πυρήνας του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη 28.4.2018

25 Απριλίου 2018 Διεθνής Επιστημονική Ημερίδα: «Η δικαστική ανεξαρτησία ως επιταγή του Κράτους Δικαίου και σκληρός πυρήνας του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη 28.4.2018

Διεθνή Επιστημονική Ημερίδα με το επίκαιρο θέμα «Η δικαστική ανεξαρτησία ως επιταγή του Κράτους Δικαίου και σκληρός πυρήνας του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη»,  συνδιοργανώνουν η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Η Ημερίδα, στην οποία θα συμμετάσχουν Έλληνες και ξένοι δικαστές, καθηγητές πανεπιστημίου και δικηγόροι θα διεξαχθεί το Σάββατο 28-04-2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος».

Η Ημερίδα θα ξεκινήσει στις 11.00' το πρωί, με χαιρετισμούς των Προέδρων της ΕΔΕ, κ. Χρ. Σεβαστίδη και της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, κ. Δ. Βερβεσού, ενώ έχει κληθεί να χαιρετήσει και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Στ. Κοντονής.