Προκηρύξεις Θέσεων - Προγράμματα

Πρόσκληση για εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό για Νομικούς

02 Απριλίου 2024 Πρόσκληση για εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό για Νομικούς

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς

 Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου – παρέχεται εξ αποστάσεως https://bankfin.unipi.gr/mscfinlaw/

 

προετοιμάζει νέους αποφοίτους, αλλά και εργαζόμενους, για σταδιοδρομία ως εξειδικευμένα υψηλόβαθμα στελέχη τραπεζών, εταιρειών επενδύσεων, ελεγκτικών/λογιστικών εταιρειών, εταιρειών παροχής συμβουλευτικών και νομικών υπηρεσιών, υπουργείων, εποπτικών αρχών και άλλων οργανισμών του δημόσιου τομέα, καθώς και παραγωγικών επιχειρήσεων.

 

Η δομή του προγράμματος και το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι σύμφωνα με τα καλύτερα διεθνή πρότυπα. Δίνει μεγάλη έμφαση στη λογική θεμελίωση των εργαλείων και εννοιών της χρηματοοικονομικής, στην καλλιέργεια κριτικής σκέψης, στον συνδυασμό θεωρίας και πράξης.

 

Όλα αυτά, σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον το οποίο αναγνωρίζει, εκτιμά και προάγει την άμιλλα και την ακαδημαϊκή αριστεία.

Παράλληλα, δίνεται έμφαση στην ποιότητα διδασκαλίας, στην αλληλεπίδραση διδασκόντων και διδασκομένων, και στη συνεχή επαφή με την πραγματική οικονομία.

Στην υψηλή ποιότητα των μεταπτυχιακών σπουδών συμβάλλουν τα μέγιστα και οι διεθνούς φήμης καθηγητές του Τμήματος. Συνδυάζουν τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εμπειρία. Έχουν, επίσης, πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο.

Η λειτουργία και ο προσανατολισμός των μεταπτυχιακών προγραμμάτων αντανακλούν τους στόχους του Τμήματος: Να αποτελέσει εφαλτήριο για επιτυχημένη και δημιουργική σταδιοδρομία φιλόδοξων και εργατικών νέων ανθρώπων, συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνική πρόοδο και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Να είναι ένα Τμήμα στην υπηρεσία της κοινωνίας.

 

Το ΠΜΣ «Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου» περιλαμβάνει οκτώ (8) μαθήματα (4 ανά εξάμηνο). Τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες με μέσα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης πλην μίας εβδομάδας κάθε εξάμηνο και των εξετάσεων, κατά την οποία τα μαθήματα πραγματοποιούνται δια ζώσης στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 

URL : https://bankfin.unipi.gr/mscfinlaw/

 

Υποβολή Αιτήσεων: https://bankfin.unipi.gr/apply/

 

Παρακαλούμε για την κοινοποίηση στο προσωπικό σας του ενημερωτικού υλικού, της Αφίσας, της Πρόσκλησης Υποβολής Υποψηφιοτήτων για το ΠΜΣ «Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου» του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την ανάρτηση της αφίσας στο πίνακα ανακοινώσεων σας ώστε να τύχει της προσοχής ενδιαφερομένων για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

 

Με εκτίμηση,

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Γραμματεία ΠΜΣ του Τμήματος

Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής

Σχολή Χρηματοοικονομικής και Στατιστικής

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Καραολή και Δημητρίου 80, 185 34 Πειραιάς

Τηλ: +302104142153, +302104142184

email: bankfin@unipi.gr, https://bankfin.unipi.gr   

Συνημμένα αρχεία:
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Μέγεθος αρχείου: 246 KB
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Μέγεθος αρχείου: 336 KB