Ανακοινώσεις

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

19 Ιανουαρίου 2022

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισαγωγής για τα Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει για το Εαρινό Εξάμηνο 2022, τα οποία είναι τα εξής:

  • Δημόσιο Δίκαιο
  • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο
  • Ποινικό Δίκαιο

Τα προγράμματα έχουν συνολική διάρκεια 18 μήνες, ενώ τα συνολικά δίδακτρα ανέρχονται στα 8,478€, ενώ για το Εαρινό Εξάμηνο 2022 προσφέρονται με μειωμένα δίδακτρα ύψους 6,358€.

 

Στόχος μας είναι να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες για ανώτατες σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο, γιατί πιστεύουμε ότι οι σημερινές συνθήκες επιβάλλουν την περαιτέρω βελτίωση των ακαδημαϊκών προσόντων, πράγμα που θα βοηθήσει τους υποψήφιους να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί. 

 

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει λάβει την υψηλότερη διάκριση 5 Αστέρων στον τομέα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στην αξιολόγηση του 2021 του διεθνούς οργανισμού QS Top Universities (QS Stars University Ratings). Το Πανεπιστήμιο εξασφάλισε ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες σε ό,τι αφορά τη σχέση φοιτητών-καθηγητών, τις φοιτητικές υπηρεσίες, την τεχνολογία, και την αφοσίωση του οργανισμού σε θέματα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. Πέρα από την επιβεβαίωση αριστείας στον τομέα της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την υψηλότερη διάκριση 5 Αστέρων (Rated For Excellence) για τη συνολική του απόδοση, όπως επίσης και για τους τομείς Διδασκαλίας, Απασχολησιμότητας, Διεθνοποίησης, Προγράμματος Ιατρικής, και Φοιτητικών Υπηρεσιών/Στήριξης Φοιτητών.

 

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Λουτσία Ναρδή, Διευθύντρια Γραφείου Εισδοχής Φοιτητών email: L.Nardi@euc.ac.cy, τηλ +35722713000