Ανακοινώσεις

ΕΤΗΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗ & ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ

11 Ιουλίου 2019 ΕΤΗΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ - ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗ & ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων στην 48η συνεδρίασή του, ενέκρινε τη νέα ενιαία μορφή της ετήσιας δήλωσης, που υποχρεούνται όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων να υποβάλουν σύμφωνα με το άρθρο 30 του Κώδικα Δικηγόρων.

Η ανάγκη να εναρμονιστεί το περιεχόμενο της δήλωσης με τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, με τη νέα μορφή Δικηγόρου, μόνο ως ιδιότητα και όχι κατ΄ επάγγελμα, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 20 των 2 επ. §§ του Ν. 4488/2017 καθώς και η ανάγκη προσκόμισης φωτογραφίας λόγω αύξησης των μελών, διαμόρφωσε το περιεχόμενο της δήλωσης, όπως αυτή αναρτάται στο συνημμένο αρχείο.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ και ΣΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΜΕΣΑ και ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Πέμπτη, 18η Ιουλίου 2019.

Η εισφορά ανέρχεται στο ποσό των 25 ευρώ για τα μέλη που μέχρι την 28.2.2019 δεν έχουν συμπληρώσει πέντε (5) έτη από την εγγραφή τους στον Δικηγορικό Σύλλογο και 40 ευρώ για τα μέλη που μέχρι την 28.2.2019 έχουν συμπληρώσει πενταετία πέντε (5) έτη από την εγγραφή τους στον Δικηγορικό Σύλλογο. Στην υποβολή δήλωσης και ετήσιας εισφοράς υποχρεούνται και τα μέλη που έχουν κρατήσει μόνο την ιδιότητα. Η καταβολή της εισφοράς διενεργείται στο ταμείο του Συλλόγου.  

Από τη συμπλήρωση της ετήσιας δήλωσης για το έτος 2019, δεν θα απαιτείται η συμπλήρωση της δήλωσης κάθε έτος, παρά μόνο στην περίπτωση που προκύψει αλλαγή των στοιχείων της δήλωσης από την προηγούμενη υποβληθείσα δήλωση.

Ζητούμε την κατανόησή σας και τη συνεργασία σας, ώστε να οργανωθεί σωστά και να διευκολυνθούν οι εργασίες της επιτροπής μητρώου και να ολοκληρωθεί η διανομή μερίσματος για την πρώτη περίοδο του 2019.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Συνημμένα αρχεία:
Κατεβάστε το αρχείο Κατεβάστε το αρχείο Μέγεθος αρχείου: 60 KB