Προσφορές Για Δικηγόρους

Πρόταση για ηλεκτρονική συσκευή αποδοχής συναλλαγών (POS).....

07 Μαρτίου 2020 Πρόταση για ηλεκτρονική συσκευή αποδοχής συναλλαγών (POS).....

Αγαπητοί συνάδελφοι, δικηγόροι Ιωαννίνων 

μετά από συστηματικές και επίμονες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, η Τράπεζα Πειραιώς, με την υποστήριξη των στελεχών του υποκαταστήματος Δωδώνης Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων παρέχει στα μέλη - δικηγόρους του Δ.Σ.Ι. τη δυνατότητα χορήγησης Virtual POS δωρεάν και χωρίς τη χρέωση μηνιαίου διαχειριστικού κόστους. Ειδικότερα, η συμφωνία προβλέπει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης χορήγησης Virtual POS, με ταυτόχρονη λύση της προηγούμενης σύμβασης και επιστροφή της ηλεκτρονικής συσκευής  αποδοχής συναλλαγών (POS) σε καλή κατάσταση (μαζί με όλα της τα εξαρτήματα) σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. 

Με την υπηρεσία vPOS Paycenter, είναι δυνατή η πληρωμή με κάρτες μέσα από μία ασφαλή web εφαρμογή, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής, που είναι συνδεδεμένη στο Internet και που πληροί τις παρακάτω προδιαγραφές:

  • 1Ghz Processor
  • 1 GB memory
  • Windows 10
  • Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari, Opera
  • Ανάλυση Οθόνης 1024x768
  • Εγκατεστημένοfirewallγια τη προστασία των δεδομένων
  • Εγκατεστημένο και ενημερωμένο anti-virus

Τέλος, το μέλος θα πρέπει να πιστοποιηθεί κατά το διεθνές πρότυπο ασφαλείας PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Πρόκειται για ένα διεθνές πρότυπο ασφαλείας που έχει δημιουργηθεί από τους Διεθνείς Οργανισμούς Πληρωμών (Visa, Mastercard κ.α.) και καθορίζει τις προδιαγραφές ασφαλείας με τις οποίες πρέπει να συμμορφώνονται οι επιχειρήσεις που δέχονται, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν ή μεταδίδουν δεδομένα καρτών πληρωμής (πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες).

Για την ασφάλεια του κάθε μέλους , η Τράπεζα ,παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το κάθε μέλος δωρεάν χωρίς καμία χρέωση την πιστοποίηση PCI DSS σε συνεργασία με την Trustwave, που είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας (cybersecurity). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.trustwave.com.

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δικηγορικού Συλλόγου, να γίνουν ακόμη πιο κατανοητές οι παραπάνω προδιαγραφές και να υποστηριχθεί η εγκατάσταση.  

Η Πρόεδρος Δ.Σ.Ι.                                                                   Η Γενική Γραμματέας Δ.Σ.Ι.                                              

 

Μαρία Νάκα                                                                             Αγγελική Τζοβάρα