Προσφορές Για Δικηγόρους

Ενημέρωση και πληροφορίες για τα POS τερματικά συναλλαγών Τράπεζας Πειραιώς

15 Μαΐου 2021 Ενημέρωση και πληροφορίες για τα POS τερματικά συναλλαγών Τράπεζας Πειραιώς

Αγαπητοί συνάδελφοι, δικηγόροι Ιωαννίνων 

προς γνώση των όρων και της χρονικής διάρκειας της κάθε συμφωνίας του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων με την Τράπεζα Πειραιώς, σας ενημερώνουμε ότι :

Από 18.4.2017 έγινε δεκτή η από 11.4.2017 πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς για το πρώτο έτος δωρεάν διαχειριστικό κόστος του ενσύρματου τερματικού με προμήθεια συναλλαγών 0,80% (VISA-MasterCard) και 1,30% άλλες κάρτες, κατά το 2ο  έτος δωρεάν διαχειριστικό κόστος εάν ο τζίρος του επαγγελματία υπερβαίνει τις 9.000 Ε. Αν δεν υπερβαίνει ο τζίρος το παραπάνω ποσό, το 2ο έτος επιβαρύνεται μηνιαίως ο επαγγελματίας με 9 ευρώ πλέον ΦΠΑ για διαχειριστικό κόστος του ενσύρματου τερματικού. Να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Πειραιώς χορήγησε στον Δικηγορικό Σύλλογο δωρεάν ενσύρματα τερματικά, με μηδενική χρέωση στις συναλλαγές με κάρτες Πειραιώς και 2,5 Ευρώ ανά συναλλαγή σε κάρτες άλλων Τραπεζών.

Παρά τις συνεχείς πιέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, η Τράπεζα Πειραιώς ανταποκρίθηκε στις 10.1.2019 και χορήγησε με δωρεάν διαχειριστικό κόστος το ενσύρματο τερματικό για ένα ακόμη έτος 1.1.2019 έως 31.12.2019.

Μετά από συστηματικές και επίμονες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, η Τράπεζα Πειραιώς, με την υποστήριξη των στελεχών του υποκαταστήματος Δωδώνης Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, υπέδειξε νέο τρόπο για δωρεάν τερματικό POS. Από 1.3.2020 χορήγησε στα μέλη - δικηγόρους του Δ.Σ.Ι. τη δυνατότητα χορήγησης Virtual POS δωρεάν και χωρίς τη χρέωση μηνιαίου διαχειριστικού κόστους. 

Ειδικότερα, η συμφωνία προβλέπει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης χορήγησης Virtual POS, με ταυτόχρονη λύση της προηγούμενης σύμβασης και επιστροφή της ηλεκτρονικής συσκευής  αποδοχής συναλλαγών (POS) σε καλή κατάσταση (μαζί με όλα της τα εξαρτήματα) σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. 

  • Ø Προτείνεται η συνεργασία με το υποκατάστημα Δωδώνης Ιωαννίνων Λ. Δωδώνης 173, μόνον διότι τα στελέχη αυτού του καταστήματος, με το οποίο συνεργάζεται πολλά χρόνια ο Σύλλογος, έχουν διεκδικήσει τη συγκεκριμένη παροχή και μπορούν πιο εύκολα να εξυπηρετήσουν άμεσα γιατί γνωρίζουν το προϊόν προς τους δικηγόρους Ιωαννίνων.
  • Ø Αφού διαβάσετε τις οδηγίες παρακάτω, καλέστε στο τηλ. 2651090512, 2651090511 ή αποστείλετε F: 2651067430 ή μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ntakisa@piraeusbank.gr ή KontochristouK@piraeusbank.gr προκειμένου να κλείσετε ραντεβού με υπάλληλο του υποκαταστήματος και να γλιτώσετε χρόνο και κόπο.
  • Ø Φροντίστε να έχετε Α. Βεβαίωση Έναρξης Επιτηδεύματος από Δ.Ο.Υ. Εναλλακτικά, δίδεται η δυνατότητα προσκόμισης της εκτύπωσης "Προσωποποιημένης Πληροφόρησης - Στοιχεία Μητρώου/Επιχείρησης" από Taxis Net με τις τυχόν μεταβολές (να φαίνονται οι κύριες και οι δευτερεύουσες δραστηριότητες & οι ημερομηνίες έναρξης και διακοπής) με ημερομηνία εκτύπωσης εντός του τελευταίου μήνα, Β. αντίγραφο από το Ε3 χρήσης 2019 και Γ. τελευταίο εκκαθαριστικό.

Επιπλέον από τους υπαλλήλους αυτούς μπορείτε να ζητήσετε περαιτέρω οδηγίες για τις προδιαγραφές και την υποστήριξη της εγκατάστασης.  

Με την υπηρεσία vPOS Paycenter, είναι δυνατή η πληρωμή με κάρτες μέσα από μία ασφαλή web εφαρμογή, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής, που είναι συνδεδεμένη στο Internet και που πληροί τις παρακάτω προδιαγραφές:

  • 1Ghz Processor
  • 1 GB memory
  • Windows 10
  • Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari, Opera
  • Ανάλυση Οθόνης 1024x768
  • Εγκατεστημένοfirewallγια τη προστασία των δεδομένων
  • Εγκατεστημένο και ενημερωμένο anti-virus

 

Το μέλος θα πρέπει να πιστοποιηθεί κατά το διεθνές πρότυπο ασφαλείας PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Πρόκειται για ένα διεθνές πρότυπο ασφαλείας που έχει δημιουργηθεί από τους Διεθνείς Οργανισμούς Πληρωμών (Visa, Mastercard κ.α.) και καθορίζει τις προδιαγραφές ασφαλείας με τις οποίες πρέπει να συμμορφώνονται οι επιχειρήσεις που δέχονται, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν ή μεταδίδουν δεδομένα καρτών πληρωμής (πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες).

Για την ασφάλεια του κάθε μέλους, η Τράπεζα ,παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το κάθε μέλος δωρεάν χωρίς καμία χρέωση την πιστοποίηση PCI DSS σε συνεργασία με την Trustwave, που είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στον τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας (cybersecurity). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.trustwave.com.

Συνεπώς ο κάθε επαγγελματίας, που είχε ζητήσει τερματικό POS μέσω της παραπάνω προσφοράς, χρεώνεται από την Τράπεζα Πειραιώς με το τιμολόγιο της για τη μηνιαία συνδρομή για τα χρονικά διαστήματα που δεν υπήρχε κάλυψη. Σε περίπτωση που η Τράπεζα Πειραιώς έχει προβεί σε χρεώσεις επί του τραπεζικού λογαριασμού του μέλους, υπάρχει η δυνατότητα σε κάθε δικηγόρο Ιωαννίνων να αμφισβητήσει την χρέωση επισκεπτόμενος το υποκατάστημα Δωδώνης Ιωαννίνων της Τράπεζας, προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθότητα, το ύψος και ακρίβεια των τυχόν χρεώσεων.

Ιωάννινα, 7.8.2021

Η Πρόεδρος Δ.Σ.Ι.                                           Η Γενική Γραμματέας Δ.Σ.Ι.

 

Μαρία Νάκα                                                             Αγγελική Τζοβάρα