Συνέδρια - Εκδηλώσεις - Απόψεις

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων 2020

12 Δεκεμβρίου 2020 Χριστουγεννιάτικες Δράσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων 2020
Εν όψει των Χριστουγέννων το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την ενίσχυση των Ενοριακών Δράσεων του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ιωαννίνων κι έτσι με αγάπη προμηθευτήκαμε αναγκαία είδη και τροφίμων εξ όσων μας υποδείχθηκαν.
Σήμερα παραδώσαμε εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων τα τρόφιμα, τα οποία θα διανεμηθούν με προσοχή και υπευθυνότητα απευθείας σε οικογένειες που χρειάζονται την αλληλεγγύη μας.
Είμαστε αρωγοί αυτής της δράσης και γνωρίζουμε ότι θα ωφεληθούν συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν την ανάγκη μας ώστε να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα και το νέο έτος με υγεία, αξιοπρέπεια, ελπίδα και αισιοδοξία προσμένοντας καλύτερες μέρες για όλον τον κόσμο.
Είναι ευλογία να μοιράζεσαι με τον συνάνθρωπο από το υστέρημά σου προσφέροντας αγάπη και αλληλεγγύη, ευγνωμονώντας για τα αγαθά που απολαμβάνεις.
Όποιος επιθυμεί μπορεί το Σάββατο, 19.12.2020 (09:00-13:00) να συνεισφέρει τρόφιμα, είδη καθαριότητας και υγιεινής, βιβλία, παιχνίδια και ρούχα σε καλή κατάσταση στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας. Ευχαριστούμε πολύ τον πατέρα Ηλία Σέπερη για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει και την προσωπική του φροντίδα να συμπαρασταθούμε σε όσους συνανθρώπους έχουν ανάγκη.-
Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!