Συνέδρια - Εκδηλώσεις - Απόψεις

On line Σεμινάριο τήρησης ηλεκτρονικών βιβλίων - Ηλεκτρονικής τιμολόγησης (My Data) 16.12.2020

18 Δεκεμβρίου 2020 On line Σεμινάριο τήρησης ηλεκτρονικών βιβλίων - Ηλεκτρονικής τιμολόγησης (My Data) 16.12.2020

Πατώντας πάνω στο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ μπορείτε να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο για την ηλεκτρονική τιμολόγηση My Data που οργάνωσε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων και έλαβε χώρα στις 16.12.2020.

Δημοσιεύεται ένας οδηγός για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και την τήρηση των ηλεκτρονικών βιβλίων, συντεταγμένος από τους Δικηγόρους Αθηνών κ.κ. Ευστάθιο Μπακάλη και Ανδρέα Τσουρουφλή. Ειδικώς επισημαίνεται ότι από 1.1.2021 είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική ανάρτηση των παραστατικών του κάθε επιτηδευματία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν κυρώσεις, όπως διαβεβαίωσε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, κ. Πιτσιλής στο πρώτο σεμινάριο που είχε παρέμβει, ούτε ότι είναι υποχρεωτική η τήρηση των βιβλίων εντός του 2021. 

Πριν από κάθε επιλογή γιατί θα υπάρξουν πολλές προσφορές, είναι χρήσιμο να διαθέσετε λίγο χρόνο να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, στο οποίο συμμετέχουν οι συνάδελφοι Αθηνών, που ασχολούνται ενεργά με το θέμα και είναι γνώστες των απαιτήσεων, κ.κ. Ευστάθιος Μπακάλης  και Ανδρέας Τσουρουφλής. Συμμετέχει επίσης ο κ. Αμπελιώτης, γνωστός φοροτεχνικός. Θα απαντηθούν πολλές από τις απορίες που προκύπτουν.             

Συνημμένα αρχεία:
Πρακτικός Οδηγός Ηλεκτρονικών Βιβλίων my data 7.12.2020 Πρακτικός Οδηγός Ηλεκτρονικών Βιβλίων my data 7.12.2020 Μέγεθος αρχείου: 19 KB