Ανακοινώσεις

Σημαντική ενημέρωση : «my DATA» απαντήσεις και πρακτικός οδηγός από την ΑΑΔΕ

26 Νοεμβρίου 2021 Σημαντική ενημέρωση : «my DATA» απαντήσεις και πρακτικός οδηγός από την ΑΑΔΕ
Σε συνέχεια της από 25.10.2021 διαδικτυακής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, για τα ηλεκτρονικά βιβλία my data, έγινε συλλογή και ομαδοποίηση των ερωτήσεων και των περιπτώσεων που απασχόλησαν τους συνάδελφους στην εκδήλωση αυτή και απεστάλησαν στην ΑΑΔΕ.
Από την πλευρά της ΑΑΔΕ δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά προς διευκόλυνση των συναδέλφων καθώς και μια σειρά με πρακτικά παραδείγματα και επισημάνσεις.
Επισυνάπτονται οι απαντήσεις που μας δόθηκαν από την ΑΑΔΕ καθώς και πρακτικός οδηγός με παραδείγματα.
Επειδή η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και νέα ερωτήματα προκύπτουν καθημερινά παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι δεν καλυφθούν από τις απαντήσεις να στέλνουν τα ερωτήματά τους μέσω του ΟΠΣ της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, ώστε να ληφθούν υπόψη σε επόμενη επικαιροποιημένη έκδοση.
Τον συντονισμό για την λήψη της παρούσης ανέλαβαν ο Φορολογικός Σύμβουλος της Ολομέλειας Στάθης Μπακάλης και ο επ. Καθηγητής Νομικής Σχολής Ανδρέας Τσουρουφλής σε συνεργασία με τον συνάδελφο Χρήστο Κλειώση.
 
Συνημμένα αρχεία:
my data σενάρια παραστατικών δικηγόρων my data σενάρια παραστατικών δικηγόρων Μέγεθος αρχείου: 100 KB
my data θεματικές ερωτήσεις προσαρμογής δικηγόρων στην πλατφόρμα my data θεματικές ερωτήσεις προσαρμογής δικηγόρων στην πλατφόρμα Μέγεθος αρχείου: 218 KB
my data θεματικές ερωτήσεις παραστατικών δικηγόρων στην πλατφόρμα my data θεματικές ερωτήσεις παραστατικών δικηγόρων στην πλατφόρμα Μέγεθος αρχείου: 125 KB