Ανακοινώσεις

Ψήφισμα του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων για την απώλεια της Δήμητρας Μητρογιάννη, Ειρηνοδίκη Θεσσαλονίκης και πρώην Δικηγόρου Ιωαννίνων

27 Δεκεμβρίου 2020 Ψήφισμα του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων για την απώλεια της Δήμητρας Μητρογιάννη, Ειρηνοδίκη Θεσσαλονίκης και  πρώην Δικηγόρου Ιωαννίνων

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο της Ειρηνοδίκη Θεσσαλονίκης, ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗ Του Ιωάννη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στις 27.12.2020 και ώρα 12:00.

Η Δήμητρα Μητρογιάννη ήταν μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων μέχρι το 2013, οπότε διορίστηκε Ειρηνοδίκης Σερρών. Ήταν μία νεότατη γυναίκα με ήρεμη δύναμη και αγάπη για τη ζωή. Είχε διατηρήσει τις επαφές και τις φιλίες της με τους Δικηγόρους Ιωαννίνων και πορευόταν με επιτυχία στα απαιτητικά καθήκοντα του νέου της λειτουργήματος, αφήνοντας τις πιο θετικές εντυπώσεις όπου υπηρέτησε. Αντιμετώπισε με απίστευτο σθένος και πίστη τις δυσκολίες της ασθένειας και πάλεψε με αξιοπρέπεια μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συντετριμμένο εκφράζει στην οικογένειά της, στη μητέρα της και στην αγαπημένη της αδελφή και μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Κλεοπάτρα Μητρογιάννη, τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Δικηγόρων μελών του με την ευχή να βρουν τη δύναμη να αντέξουν τον πόνο.

Αποφασίζει δε ομόφωνα να καταθέσει στεφάνι και χρηματικό ποσό στη μνήμη της Δήμητρας υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» & να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό ημερήσιο τύπο και στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Καλό ταξίδι Δήμητρα, θα σε θυμόμαστε πάντα ….

Ιωάννινα, 27 Δεκεμβρίου 2020

Η Πρόεδρος                                           Η Γενική Γραμματέας

Μαρία Κυρ. Νάκα                                   Αγγελική Σπ. Τζοβάρα

 

 

Συνημμένα αρχεία:
Ψήφισμα για την απώλεια της Δήμητρας Μητρογιάνη Ψήφισμα για την απώλεια της Δήμητρας Μητρογιάνη Μέγεθος αρχείου: 53 KB