Υπηρεσίες Δικαστηρίων - Πινάκια - Αποφάσεις

Ανακοίνωση Πρωτοδικείου Ιωαννίνων σχετικά με την επαναλειτουργία των γραμματειών από 18.5.2020

16 Μαΐου 2020 Ανακοίνωση Πρωτοδικείου Ιωαννίνων σχετικά με την επαναλειτουργία των γραμματειών από 18.5.2020

Η Πρόεδρος Πρωτοδικών Ιωαννίνων γνωστοποιεί ότι προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα αποφυγής συνωστισμού ώστε να μην προκαλούνται εστίες κινδύνου και προς αποφυγή φαινομένων πολύωρης αναμονής και ενδεχόμενης ταλαιπωρίας των πληρεξούσιων δικηγόρων και του κοινού τη Δευτέρα, 18.5.2020, οι γραμματείες των Δικαστηρίων (Πρωτοδικείου και Ειρηνοδικείου) ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τους πολίτες και τους πληρεξούσιους δικηγόρους, πλην των διαδικασιών που εξαιρούνται της αναστολής.

Σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο Εφετών και τους διευθύνοντες τα λοιπά τμήματα των Δικαστηρίων Ιωαννίνων θα φροντίσουμε να εκδοθεί τη Δευτέρα, 18.5.2020 ανακοίνωση που θα καθορίζει στο σύστημα που θα εφαρμοστεί από την Τρίτη, 19.5.2020, ήτοι τον τρόπο και τις οδηγίες για τη σταδιακή ομαλή επαναλειτουργία των τμημάτων και τον έλεγχο της ασφαλούς προσέλευσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης με γνώμονα την προστασία όλων των ενδιαφερομένων παραγόντων.

Η χορήγηση αντιγράφων δικαστικών αποφάσεων θα συνεχιστεί μέσω του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Για την έκδοση πιστοποιητικών συνεχίζεται η αποστολή αιτήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση protodikeio@protodikioan.ondsl.gr και eirinodikeioioanninon@gmail.com, προγραμματίζοντας τη φυσική παρουσία μέσω προηγούμενη τηλεφωνικής επικοινωνίας. Βλέπετε συνημμένη ανακοίνωση  

Συνημμένα αρχεία:
Ανακοίνωση Προέδρου Πρωτοδικών 16.5.2020 Ανακοίνωση Προέδρου Πρωτοδικών 16.5.2020 Μέγεθος αρχείου: 24 KB